SLIMFUN

Program Slimfun je zasnovan tako, da je upoštevano načelo pravilne obremenitve (FITT). Količina, intenzivnost in zahtevnost vaj je prilagojena aktivnim in neaktivnim osebam. 

Namenjen je oblikovanju telesa, pridobitvi mišične mase, izgubi maščobne mase, izboljšanju telesne pripravljenosti ter spremembi življenjskega sloga. Izvajamo ga lahko dva ali trikrat tedensko. V primeru izvajanja trikrat tedensko so v vadbo vključene meritve telesne sestave s tehtnico TANITO ter nasvet prehrane.  Dvakrat je vadba skupinska, izvedena v telovadnici Mavrici v Novi Gorici, tretjič pa se izvaja vadbo individualno v Fitness Stadionu.

Zakaj Slimfun?

Vadba je sestavljena iz aerobnega in anaerobnega napora, kar pomeni, da izvajamo vaje po metodi vzdržljivosti v moči, namenjeni povečanju mišičnega mase, izboljšanju telesne pripravljenosti ter zmanjšanju maščobne mase. Poleg vaj vzdržljivosti v moči so v vadbo vključene določene vaje, ki jih izvajamo intervalno, s katerimi pozitivno vplivamo na:

  • aerobne in anaerobne sposobnosti,
  • krvni tlak,
  • srčnožilni sistem,
  • občutljivost na inzulin,  
  • zmanjšanje ''slabega'' LDL holesterola ter povečanje ''dobrega'' HDL holesterola,
  • prav tako je tak način vadbe najbolj primeren za zmanjšanje abdominalne (trebušne) maščobe

Vaje izvajamo z lastno telesno težo ter drobnimi pripomočki (žoge, steperji, elastike, drobne uteži, glide-i itd,…), katere postopno otežujemo. Slimfun vadba je sestavljena tako, da se pri vseh vajah najprej pokaže 3 različne modifikacije (težavnosti) vaj, nato pa si posameznik sam izbere sebi primerno, tako da jo optimalno lahko izvaja. Najlažja varianta je primerna za ''prej'' neaktivne osebe, medtem ko je najtežja varianta primerna za zelo trenirane osebe.

Urnik

  • ponedeljek, četrtek: 18.00 - 19.00 telovadnica Mavrica

Možne so kombinacije vadbe SlimFun in CrossTraining.

CENE:

Mesečna karta: 2-krat tedensko 50,00 eur

Kontakt

Mika Urbančič, mag. kin.
V sodelovanju z Mika šport d.o.o.
informacije gsm: 031/300-526
[email protected]

UGODNOSTI