O MIKA ŠPORTU


Mika šport in rekreacija je zagotovo eno vodilnih podjetij na področju organiziranega športa in rekreacije tako za odrasle, kot tudi za predšolske in šolo obvezne otroke v Goriški regiji.

Reference, ki jih imamo so od izvajanja raznih vrst aerobike, slim fun vadbe, pilatesa, telovadbe za starejše in telovadbe za zdravo hrbtenico, dvoranskega hokeja za moške ter odbojke za ženske, športnih uric za otroke v vrtcih –»športna abeceda« do plavalnih tečajev za otroke, šole plavanja in rekreativnega plavanja za odrasle, organiziranja športnega varstva med poletnimi šolskimi počitnicami in smučarskih tečajev za otroke in odrasle v zimskih mesecih. Zagotovo smo edini, ki nudimo izposojo smučarske opreme s kar 150 pari smuči in pripadajoče opreme ter 30 snowboardi z vsemo pripadajočo opremo. Od leta 2010 smo uspešni tudi na področju servisiranja smučarske in snowboard opreme.

Vsaka od naših aktivnosti zahteva samosvoj pristop, organizacijo dela in izvedbo. Zasledujemo cilj še dodatno utrditi vlogo športnih in rekreacijskih aktivnosti na področju Goriške, Severnoprimorske regije in prepoznavnosti v Sloveniji in tujini. Kot strankam vam zagotavljamo profesionalen pristop od A do Ž.

Športni pozdrav!

 

UGODNOSTI